• 1

55-godišnji gejmer dominira u video-igri

Sredovečni muškarac, poznat na internetu kao ''Duncanus'', je privukao pažnju sa svojim dominacijom u onlajn igrici.

  • 1

Australijanac (55) je nedavno postao veoma popularan među gejmerima na internetu zbog svojih Apex Legends klipova. Apex Legends je pucački ''battle royale'' naslov, u kojem vam je cilj da se rešite svih vaših protivnika.

Pucačine inače zahtevaju besprekornu pažnju, preciznost i reflekse, kvalitete koji se uglavnom prepisuju gejmerima mlađe generacije. Dankan ''Duncanus'' Meklaud je putem svojih Twitch i YouTube klipova dokazao da sa dovoljno vežbe i strasti prema gejmingu, svako može da postane zvezda.

I might be almost 55 but I'm not dead yet! from r/apexlegends

Privukao je pažnju i Apex Legends razvojnog tima, koji mu je pružio istinsku podršku.

Dankan je toliko posvećene Apex Legends-u, da je snimio i YouTube klipove edukativnog karaktera, sa ciljem da pomogne početnicima i da im neke smernice i savete.

Video igre još uvek važe kao hobi koji privlači isključivo mlađu publiku, ali razvojem interneta i postepenim priznavanjem esporta, pojavljuje se sve više i više starijih gejmera. Bez nekakvog ozbiljnog istraživanja još uvek ne možemo da zaključimo koliko ih je, ali smo sigurni da ih je više nego što mislite.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • comyleee

    Brat moj😃👍 isto Apex 46 god....

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima