Ovonedeljne besplatne igre na Epic Games prodavnici

Epic Games nastavlja da nas inenađuje svake nedelje besplatnim naslovima.

  • 0
epic-store1 Foto: Epic Games/Epic Games Store

Ove nedelje su na redu Abzu i Rising Storm 2: Vietnam. Igre možete da preuzmete besplatno do 15. oktobra na ovom linku.

Printscreen: Epic Games Shop

Sa ABZU-om uranjate u šaren i spokojan podvodni svet koji će opustiti čak i najzategnutije ljude i iz vas izmamiti sigurno nekoliko uzdaha. U igri se ne borite protiv zlikovaca, nigde ne žurite, nema nikakve borbe, nasilja. Samo pozitivne vibracije i talasi. Otkrijte razne vrste životinja koje nastanjuju bajkovite dubine i saznajte misterije potopljene civilizacije i građevina na koje nailazite. Ako ste nekad zamišljali da ronite zajedno sa kitovima ili istražujete predivne koralne grebene ova igra će vam dočarati kako bi u nekom idealnom svetu to izgledalo. Grafika, muzika i kontrole su odlične a igru možete da pređete za jedno popodne, pri tom ne zahteva ni jak kompjuter. Obavezno probajte!

Posle čarobnog Abzu-a prelazimo na igru za velike momke. Tripwire-ov Rising Storm 2: Vietnam. Ova pucačina je simulacija ratnog bojnog polja (nalik Battlefield naslovima) gde je 64 igrača stavljeno u prve ratne redove na preko 20 mapa. Možete birati da li ćete se boriti na američkoj strani ili biti u vijetnamskoj oslobodilačkoj armiji. U igri imate preko 50 oružija, možete upravljati helikopterima, postavljati mine i zamke, kopati rovove i još mnogo stvari. Igra se trudi da bude što realnija tako da se neće desiti da sipate metkove po protivnicima. Jedan metak poslat u pravom pravcu i protivnici su već u zemlji. Letelice su strah i trepet za pešadiju a čak i kada se sklonite u bunker mogu da vas zasuju bombama i sruše sklonište. Ovo nije jedna od onih igara gde bi Rambo mogao da samouvereno stoji na vrhu brda i dere se na pirinčana polja. Ovde ako samo promolite bandanu već ste u kovčegu i na putu za Kanzas.

Epic Games je već otkrio da sledeće nedelje dobijamo Amnesia: A Machine for Pigs i Kingdom New Lands.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA