DOOM na frižideru? Nemoguće! Ako ne verujete pogledajte

Pucačinu možete pre da igrate na frižideru nego na Apple proizvodu.

  • 0
frižider, namirnice Foto: Pixabay.com

Ideje u kombinaciji sa tehnologijom zaista mogu da naprave čudo. Nešto što smo videli samo u filmovima naučne fantastike je uspelo jednom korisniku na instagramu, igranje Xbox igara na frižideru. Dobro, još nemamo leteće automobile i mogućnost teleportacije ali i to stiže iz Kine ovih dana, ne?

Ričard Malard je uspeo da na pokrene Microsoft-ovu xCloud aplikaciju na frižideru kompanije Samsung. On je uspeo da doda Android verziju Xbox Game Pass-a ne svoj frižider, a program radi u portret modu i igre funkcionišu u ispravnom odnosu širine i visine ekrana, tako da više ne morate ni da ustajete za grickalice. Ričard je izabrao Doom zato što igru u zadnje vreme ljudi pokušavaju da pokrenu na raznim zanimljivim ''spravama''. Kakva slušajnost da je baš novi Doom Eternal prva igra koja je došla na Xbox Game Pass od kako je Microsoft kupio ZeniMax.

Koliko je čitava ova situacija smešna dodatno potvrđuje informacija da Microsoft-ova aplikacija za strimovanje nije dostupna na iPad i iPhone proizvodima jer Apple blokira sve programe ovog tipa poput xCloud-a, Stadia-e i drugih. Ovo ,ne baš inteligentno, ograničenje ne postoji na Android telefonima i svakom aparatu koji koristi taj operativni sistem, kao što su pametni frižideri.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA