• 0

Pogledajte 14 minuta iz igre Scorn, beogradskog studija Ebb Software

, Telegraf

Gejming industrija polako cveta u našoj zemlji, a dokaz, da je pred našim umetnicima svetla budućnost, bi bio horror naslov Scorn.

  • 0

Beogradski studio Ebb Software je izbacio prvi duži video posvećen njihovom debitantskom naslovu Scorn. Kreatori već nekoliko godina marljivo rade na ovoj horor avanturi iz prvog lica a rezultati već polako počinju da se primećuju jer igra, iako još nije izašla, izgleda kao naslov za sledeće generacije konzola. Studio od oko 40 ljudi i frilensera je započeo svoj san prvo na Kickstarteru gde su premašili svoj finansijski cilj, a podržalo ih je preko 5,600 investitora iz čitavog sveta.

Foto: Ebb Software/Scorn

Ako želite da pričitate intervju sa Nikolom Rakićem, menadžerom projekta, to možete učiniti na ovoj adresi.

Kreatori opisuju Scorn kao atmosfersku horor igru smeštenu u košmarni univerzum prepun neobičnih oblika života i sumornog okruženja. Igra je dizajnirana oko ideje da ste bačeni u nepoznati, izgubljeni svet kao iz neke noćne more. Istraživaćete međusobno povezane regije na nelinearan način a uznemirujuće okruženje će biti karakter za sebe. Igra ekskluzivno stiže na Xbox Series X ali verujemo da ćemo je videti i na PC platformama.

Foto: Ebb Software/Scorn

Da ne otkrivamo previše, pogledajte kako izgleda prvi duži gejmplej koji su izbacili domaći kreatori.

UPOZORENJE! VIDEO NIJE ZA SVAČIJI STOMAK!

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima