Elen Pejdž na čelu filma o ženama u esportu

Da li je ovo nešto što će privući vašu pažnju?

  • 0
Umbrella Academy Poster 1. sezone / Foto: Promo/Netflix

Do sada nismo dobili previše filmova baziranih na video igrama, jer često ne budu odrađeni na visokom nivou, zbog čega uglavnom loše prođu kod kritičara. Ipak, ''1UP'' je malo drugačiji, pošto će na komičan način pokušati da se dotaknu teme žena u esportu i seksizma sa kojim su se one susretale.

Kako navodi The Holywood Reporter, glavnu ulogu će imati zvezda filma ''Početak'' i ''Džuna'', Elen Pejdž, kao i mlada Paris Berelec, koja se proslavila u seriji ''Alkesa i Kejt''. Paris će glumiti Vivijan Li, dvojku koja je napustila svoju ekipu zbog seksizma od strane njenih muških saigrača. Zbog toga je bila forsirana da napravi novu ekipu, koju će predvoditi tajanstveni trener, koju će glumiti Elen Pejdž.

Film će režirati Kajl Njuman u produkciji BuzzFeed studija, koji će se fokusirati na kreiranje socijalno relevantnih filmova za mlađe generacije. Iako sam koncept verujem da neće privući toliku publiku, ovo može biti interesantan projekat, ukoliko se uspešno dotaknu ovakve teme na jedan komičan način, iako sama tema možda i nije komična. Još uvek nije poznato kada bi ovaj film trebao da izađe, ali se zna da će u decembru 2020. godine početi snimanje.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA