Premijera nove World of Warcraft ekspanzije beleži milion pregleda

Dugoočekivani dodatak ''Shadowlands'' se konačno pojavio.

  • 0
wow-shadowlands-wp1

Foto: Blizzard Entertainment

Čuveni MMORPG World of Warcraft je konačno dobio novu ekspanziju, dve i po godine nakon prethodne. World of Warcraft: Shadowlands je izašao tačno upravo danas, 24.11., tačno u ponoć.

Igra je za manje od 20 minuta na streaming platformi Twitch dostigla svoj pik u 2020. godini, sa više od 953,000 istovremenih pregleda. Šampion ove kategorije je ipak streamer Asmongold, sa preko 220,000 pregleda.

 

Međutim, ovo ipak nije njegov pik. U avgustu je oborio sopstveni rekord sa 260,000 pregleda, u periodu kada se pojavio World of Warcraft: Classic. Cela kategorija je uspela da prikupi čak 1,1 miliona pregleda.

Shadowlands je pobednik ako poredimo njegovu popularnost u odnosu na prethodnu ekspanziju, Battle for Azeroth, koja je uspela da prikupi 590,000 pregleda.

Sodapoppin je u tom periodu bio najpopularniji Twitch streamer, sa pikom od oko 87,000 pregleda. Asmongold-ov pik je tada bio svega 56,450, što je prilično mala cifra ako je poredimo sa današnjom.

Ovako masivan broj pregleda nije ekskluzivan samo za WoW međutim. Twitch kao streaming platforma beleži veliko poboljšanje u globalu, a jedan od faktora je definitivno trenutna COVID-19 pandemija.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA