PUBG planira da ubaci ogromne nove mape sledeće godine u igru

Nekadašnji kralj betl rojal žanra najavio je proširivanje bojnog polja u 2021.

  • 0
PUBG Foto: PUBG

PlayerUnknown's Battlegrounds završava 2020. godinu sa desetom sezonom igre. U ovoj sezoni igrači će dobiti potpuno novu mapu pod nazivom Haven, koja će sadržati protivnike koje kontroliše kompjuter, a ovo će ujedno biti i najmanja mapa koja je dospela u igru. Međutim prema rečima kreativnog tima PUBG-a, smanjivanje sadržaja nije pravac u kome žele da krenu novu 2021.

Novi kretivni direktor je objasnio da je 2020. bila godina eksperimentisanja i da veruju da su spremni da uvrste velika prostranstva u igru sledeće godine. Direktor je objasnio da je teško da se isprobavaju nove stvari na mapi 8x8 kvadratnih kilometara. Iz tog razloga, testiranje je trajalo čitave godine ali su makar kreatori uspeli da isprobaju većinu stvari za koje su se uvek pitali da li su moguće.

Kroz ovo eksperimentisanje sa različitim mapama, kreatori su otkrili da se na velikim mapama može najbolje iskusiti osnovna poenta ove igre (preživljavanje). Studio planira da naredne godine pokuša sa mapama većim od Erangel/Miramar jer veruju da je to idealna veličina za optimalno uživanje u betl rojal žanru.

Videćemo da li će ovi noviteti privući još zainteresovanih igrača u jedan od prvih betl rojala. Jedno je sigurno, konkurencija veoma jaka.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA