Teri Kruz prikupio preko $20,000 igrajući video igru sa sinom

Sav novac je donirao Američkom Crvenom Krstu.

  • 0
teri-kruz-twitch1 Printskrin: Teri Kruz/twitch.tv/terrycrews

Poznati američki glumac Teri Kruz i njegov sin Ajzeja Kruz su održali dobrotvorni prenos na streaming platformi Twitch. Cilj prenosa je finansijska ispomoć Američkom Crvenom Krstu.

Teri Kruz je većinu svoje glumačke karijere proveo igrajući u komedijama i akcionim filmovima. Pored toga, Kruz je bivši profesionalni igrač američkog fudbala, bavi se aktivizmom, i veliki je ljubitelj PC igara.

Glumac je nedavno napravio svoj debi na streaming platformi Twitch, sa namerom da podrži Američki Crveni Krst. Pridružio mu se njegov sin Ajzeja Kruz, sa kojim je igrao krimi igru Danganronpa: Trigger Happy Havoc.

‘’2020. je bila zaista teška godina’’, izjavio je Kruz. ‘’Želimo da uradimo sve što je u našoj moći kako bismo pomogli ljudima kojima smo najpotrebniji.’’

Za oko 2 sata prenosa, otac i sin su prikupili oko $20,000. Prosečan broj gledalaca je dostigao 4000, a pik je bio 7,686. Stream je ukupno gledalo 216,794 ljudi.

Klipove prenosa pogledajte ovde i ovde.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA