Among Us je stigao i na Nintendo Switch

Vreme je da Among Us obori rekorde na još jednoj platformi!

  • 0
Among Us Foto: Innersloth Games/Among Us

Popularna video igra, Among Us,koja  je dominirala gejming svetom u poslednjih par meseci, jer je u veoma kratkom periodu prikupila milione igrače na mobilnim telefonima i računarima, sinoć je stigla i na Nintendo Switch.

Nakon par meseci rada na verziji za popularnu konzolu, od 15. decembra na Nintendo Switch prodanvici možete pronaći i Among Us. Za razliku od monilne verzije koja je besplatna, ona će vas koštati samo 5 dolara, što stvarno nije mnogo za igru ovakvog kvaliteta.

Among Us je igra sa najvećim brojem preuzimanja u prethodnom mesecu, pošto je zabeleženo preko 52 miliona novih igrača. Zbog takvih brojki igra je zasluženo osvojila nagradu za najbolju mobilnu i multiplayer igru godine.

Developer video igre, Innersloth je pre samo par dana potvrdio da bi uskoro trebali da očekujemo i potpuno novu mapu – The Airship, koja će stići na sve verzije početkom 2021. godine.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA