≫ 

5 Najboljih Hearthstone Battlegrounds heroja

Da li se slažete sa našom listom?

  • 0
Foto: Blizzard Entertainment

Pre nešto više od nedelju dana je stigao možda i najveći Hearthstone Battlegrounds peč ikada, koji je doneo tri potpuno nova heroja, više od 10 novih miniona, kao i magije, koje nikada ranije nismo imali u ovom modu. Samim tim smatramo da je pravo vreme da pogledamo statistiku i da izvučemo najbolje heroje koji će vam pomoći da podignite vaš rejting.

Meta po meni dugo nije bila na boljem mesto, jer smo dolaskom magija izbalansirali mnoge heroje, te smatram da dugo nismo imali ovako veliki izbor solidnih heroja. Samim tim, nije bilo lako pronaći najboljih 5, ali evo je i naša lista.

Heroj koji je prethodnih meseci bio najjači, Galakrond, je trenutno uklonjen iz igre, što je Elise sa drugog mesta gurnulo na prvo. Čim su pojačali njen Hero Power, Elise Starseeker je postala jedna od najboljih opcija u igri, da bi se sada odlaskom Galakronda ustalila na prvoj poziciji. Jedini heroj koji ima prosečan plasman viši od četiri je baš Elise, što je još jedan podatak koji je trenutno čini najboljim herojem u igri. Njen Hero Power joj omogućava da postane solidno jaka već u startu, a takođe joj dozvoljava da se po potrebi agresivnije leveluje kako bi došla do najjačih miniona. Ukoliko želite da podignete vaš rang, siguran sam da ne postoji bolja opcija od nje!

Iako je prethodnih dana pao statistikama pao sa drugog na četvrto mesto, po meni je Al’Akir i dalje broj 2. Njegov efekat je vrlo jednostavan, zbog čega mislim da i novi igrači mogu vrlo lako da nauče da igraju sa ovim herojem. Kod njega nema previše komplikovanja i vrlo lako možete da završite među Top 4. Čar njegovog Hero Power-a je to što vam gotovo garantuje da ćete pobediti sve početne borbe, a onda sa druge strane, u kasnijim fazama igre, vaši najjači minioni će biti još jači, jer imate zagarantovani Divine Shield. Ovo je heroj sa kojim ne rizikujete previše, ali donosi rezultate, zbog čega ne bi trebali da ga zaobiđete ukoliko želite da podignete vaš rank.

Treće mesto mora da pripadne Forest Warden Omu-u. Ovo je heroj koji je imao neke uspone i padove, ali sada se ponovo nalazi na drugom mestu po procentu pobeda. Ipak, smatram da je njegov stil igre previše rizičan da bi zauzeo drugo mesto. Ukoliko dobijete Token u prvom potezu, na konju ste, jer već u drugom potezu možete da se levelujete i da nabavite još jednog miniona, što nijedan drugi heroj u igri ne može da izvede. Njegova čar je mogućnost da se agresivno levelujete, a da vas to ne košta baš toliko. Ipak, tu uvek postoji rizik. Ukoliko ne dobijete ono što vam treba, stvari vrlo lako mogu da se izmaknu kontroli, pa da se odjednom nađete u veoma neprijatnoj situaciji, što ponekad rezultira ranim ispadanjem.

Na četvrto mesto bih stavio Rafaam-a, koji se od samog početka nalazi među najboljim herojima. Njegov efekat mu daje mogućnost da bez problema iskontroliše ranu fazu meča, što mu dozvoljava da traži Triples(tri iste karte) i da se agresivno izeleveluje kako bi mogao da dođe do onih najvrednijih Tier 5 i Tier 6 karata. Njegov stil igre je veoma sličan kao i Maiev, koja je poslednjih dana dosta opala. Ipak, ako bih morao da biram jednog od njih dvoje, Rafaam je malo jednostavniji za igru, što ga čini fantastičnim izborom za podizanje ranka. Možda najnovijim igračima neće biti tako lako da igraju sa njim, ali ako uvežbate, ne možete da pogrešite sa Arch-Villainom.

Iako bi mnogi verovatno na ovoj listi očekivali Ragnarosa, ja ću ga zaobići i postaviću Arthasa. Mislim da je lakši za igru i da je manji rizik da odigrate veoma lošu partiju, zbog mislim da je bolji izbor ukoliko vam je važan vaš rank. Slično kao i Al’Akir, Arthas vam pomoću Hero Powera omogućava da dobijate početne duele, a kasnije vam omogućava da dostignete punu moć, naročito ukoliko se Beastovi nalaze u meču.

Kao što već pomenuh, dugo nismo imali ovako veliki izbor dobrih heroja, tako da bih dodao da nikada nećete pogrešiti ukoliko izaberete likove kao što su Ragnaros, Maiev, Geroge, pa čak i Patches, koji je sada jači nego ikada ranije. Da li slažete sa našom listom, ili ima nešto što bi promenili?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA