Shroud podelio svoje planove za budućnost

Shroud je otkrio svojim fanovima kada će prestati da strimuje!

  • 0
Shroud Printskrin: Instagram/shroud

Jedan od najpoznatijih Twitch strimera i bivši CS:GO profesionalac, Majkl ”Shroud” Gžešiek, je tokom sinoćnog strima objasnio šta je potrebno da se desi da bi on prestao da se bavi ovim poslom.

Iako je na kratko prešao na drugu streaming platformu, Mixer, Shroud se ponovo vratio na Twtich, gde se vrlo brzo vratio na vrh po pregledima, igrajući igre kao što su Valorant, Escape from Tarkov i Cyberpunk 2077.

U kratkom razgovoru sa fanovima, Shroud je pomenuo da postoji šansa da prestane da strimuje, ali bi pre toga nešto moralo da se desi. ”Verujem da će strimovati dokle god mi bude zabavno da igram video igre. Kada to više ne bude bio slučaj, onda ću prestati”, izjavio je.

Ipak, ako ste fan Kanađanina, ne morate da brinete da će se to uskoro desiti. ”Ne verujem da će se to desiti skoro, pošto se još uvek osećam kao klinac za božić kada izađe nova video igra. Verujem da će se baviti ovime sigurno još deset godina”, dodao je.

Gledati tridesetšestogodišnjeg Shrouda bi sigurno bilo malo drugačije iskustvo, ali svakako ne nešto što nam zvuči nerealno. ”Pravo pitanje je da li će mene ljudi gledati kada ostarim”, zapitao se Shroud.

Biće zanimljivo videti sve današnje zvezde za par godina i uporediti koliko je njih ostalo na vrhu, a koliko se povuklo. Da li će po vama Shroud ostati na vrhu i za nekoliko godina.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA