Kanje Vest je u jednom momentu hteo da sarađuje sa Nintendom

Poznati reper je pored raznoraznih preduzetničkih pohuhvata pokušao i da uđe u gejming industriju.

  • 0
Kanye West, Kanje Vest Foto: Tanjug/AP

Bivši predstavnik Nintenda u SAD, Redži Fils, je izjavio, na svom podkastu, da se jedom ukazala prilika da radi sa poznatim reperom, producentom, modnim dizajnerom i preduzetnikom na video igri.  To se na kraju ipak nije obistinilo.

Redži je podelio da se, pre nekoliko godina, sreo na velikoj konferenciji o video igrama, E3, sa Kanje Vestom kada ih je posetio na njihovom štandu. Reper je želeo da upozna jednog od glavnih ljudi Nintenda Šingeru Mijamota i ugovori sastanak sa američkim direktorom. Iako je konferencija bila haotična, Redži i Kanje su uspeli da nađu vremena da održe kratak poslovni sastanak gde je Kanje prezentovao svoj projekat i ideju, i izrazio želju da radi sa Nintendom.

Nintendo je u tom trenutku bio zauzet sa različitim obavezama tako da nisu mogli da nađu prostora za ideju preduzetnika. Možda je i to bio lep način da se kaže, neka hvala. Obojca su se složila da im je zajedničko da teže ka najkvalitetnijim proizvodima i sadržajima tako da se možda nešto i desi u budućnosti? Redži je nazvao sastanak interesantnim i stekao utisak da Kanje poseduje strast prema igrama, jer je i sam kreator.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA