≫ 

Overwatch 2 odložen za narednu godinu

Glasine su izgleda bile istinite.

  • 1
overwatch-2-22 Foto: Blizzard Entertainment

Kompanija koja nam je donela igre kao što su World of Warcraft i Starcraft, je zvanično izjavila da nastavak njihove popularne pucačine Overwatch neće izaći u 2021. godini. Blizzard je otkrio da ove godine sprema novi Call of Duty naslov međutim.

Posle njihovog zvaničnog finansijskog izveštaja, gde saznajemo da je Blizzard u 2020-oj zaradio preko 8 milijardi dolara, razvojna kompanija je otkrila i svoju biznis strategiju za 2021. godinu, koja će se primarno fokusirati na Call of Duty franšizu i razvoj i ekspanziju naslova za mobilne telefone.

Vođeno uspehom čitave Call of Duty franšize, a posebno Call of Duty: Mobile, sa sigurnošću možemo da tvrdimo da su mobilni naslovi integralni deo Blizzard-ove dugoročne biznis strategije. Call of Duty: Mobile je nedavno izašao u Kini, od kada je zabeležio preko 50 miliona novih korisnika i 40% skok u zaradi.

Pored toga, Blizzard je otkrio da radi na novoj besplatnoj mobilnoj igri, koja će biti smeštena u Warcraft univerzum. Takođe, mobilni Diablo naslov, Diablo Immortal, koji je najavljen nekoliko godina unazad, bi trebalo da se pojavi kasnije ove godine.

Nije nam poznato u kojem je tačno stadijumu razvoja Overwatch 2, ali je očigledno da Blizzard za sada ima drugačije prioritete.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA