Novi Apex Legends junak je panseksualac

Krajem prošlog meseca smo otkrili kako će izgledati novi Apex Legends junak, Fuse, koji je 2. februara stigao zajedno sa 8. sezonom, da bi nekoliko dana kasnije Respawn Etnertainment potvrdio da je on panseksualac.

  • 0
Foto: Respawn Entertainment

Iako mnoge fanove ove informacija nije oduševila, pošto smatraju da to stvarno nije potrebno u igri kao što je Apex, većinu stvarno nije pogodila, pošto smatraju da se odlično uklapa u lika kao što je Fuse.

Iako je Apex Legends Battle Royale naslov, Respawn Entertainment se uvek trudio da svoje likove opiše na najbolji moguć način, tako što za svakoga naprave bogatu priču i istoriji. Samim tim ništa drugačiji slučaj nije ni sa novim likom.

Ovo je informacija koju su potvrdili i Apex Legends pisac, Sem Gil, kao i glasovni glumac koji mu je pozajmio svoj glas, Ben Prendergast. ”Fuse obožava život i svako je dobrodošao”, napisao je Ben na svom tviteru, kao odgovor na pitanje da li je biseksualac.

On se sada pridružio Apex Legends LGBTQ+ listi na kojoj se nalazi već nekoliko likova. Da li je ovo nešto što je stvarno potrebno igri kao što je ova, ili pak smatrate da ove informacije nikako nisu potrebne?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA