• 1

OverActive Media projektuje novu esports arenu u Torontu vrednu $500 miliona

, Telegraf

Kompanija koja je vlasnik ekipa Toronto Ultra iz Call of Duty Lige i Toronto Defiant iz Overwatch Lige, planira da se izgradnja završi do 2025.

  • 1

Arena bi trebalo da sadrži 7000 mesta, hotelski kompleks i da posluži kao domaći teren za njihove timove koji se takmiče u Call of Duty i Overwatch franšizama. Ovaj projekat je prvi objekat posvećen zabavi u Torontu još od 2007. kada je izgrađen BMO Field i arena bi trebala da bude daleko skuplja od one koju Philadelphia Fusion pravi za smeštaj svog tima.

U zvaničnoj objavi medijima predsednik i izvršni direktor kompanije Kris Overholt je objasnio da žele da naprave vodeću kompaniju za sportske medije i zabavu, i da će ova najbolja u klasi arena postati dom novoj generaciji fanova. U video najavi, navedeno je i da će objekat ugostiti preko 200 događaja svake godine, a lokacija bi trebala da privuče takmičenja iz esportsa ali i iz drugih industrija. OverActive Media veruje da će arena poslužiti za velike konvencije, korporativne događaje, lansiranje novih proizvoda, dodele nagrada i druge svečanosti pored esports takmičenja.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima