• 0

Hearthstone Mercenaries – Šta znamo o novom modu?

, Telegraf

  • 0

Ovog vikenda je Blizzard najavio mnoge promene koje stižu uskoro u Hearthstone, ali nas je posebno iznenadila vest da stiže novi mod – Hearthstone Mercenaries!

Šta je Hearthstone Mercenaries? Za sada još uvek nemamo tačan prikaz kako će to izgledati, ali znamo da se radi o Roguelike RPG igri, koja će imati nove izazove za igrače svaki put kada započnu novu ekspediciju.

Kao što i samo ime kaže, igrači će na početku morati da sastave izbor Mercenaries-a, tačnije plaćenika, koje čine najpoznatiji Warcraft likovi, kao što su Sylvanas Windrunner, Ragnaros the Firelord, pa čak i nekoliko novih lica. Vaš prvi zadatak je da sastavite tim od plaćenika, a svaki od njih ima poseban set sposobnosti. Kako budete dobijali borbe, oni će dobijati xp, pomoću čega će postojati sve jači, sve dok ne evoluiraju u bolje verzije.

Blizzard je najavio da će brzi borbeni sistem koji nagrađuje lukavost i spretnost u neizvesnim trenucima. Igrači će se suočiti sa novom selekcijom nasumično generisanih susreta svaki put kada počnete novu igru, što će igru činiti drugačijom svaki put kada je upalite. Takođe će postojati poseban sistem nagrada, koje ćete osvajati pre nego što stignete do poslednjeg Boss-a. Ono što čini ovaj mod veoma zanimljivim, je to što će postojati i PvP mod, gde ćete se sastati sa drugim igračima.

Ova igra bi definitivno trebala da izađe ove godine, ali što se tiče ostalih detalja, moraćemo još malo da se strpimo. Što se tiče novih plaćenika, uskoro ćemo da saznamo ko su i kako izgledaju, pošto će se svi naći kao Legendary karte u novoj Forged in Barrens ekspanziji. Tokom cele godine, Blizzard će se fokusirati na njih i pokušaće svojim igračima da opiše njihove priče kroz poseban Book of Mercenaries, nalik Book of Heroes modu koji se već nalazi u igri.

Detaljnije o ovome možete pročitati na sledećem linku.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima