≫ 

Odbegli robijaš prekršio policijski čas da bi igrao Call of Duty

Robijaš služi zatvorsku kaznu od 17 godina.

  • 0
Policija rotacija noć Foto: Shutterstock

36-godišnji odbegli muškarac iz Bakingemšira je priveden od strane britanske policije jer je prekršio sigurnosne COVID-19 mere. Muškarac je izjavio da je izašao iz karantina da bi otišao do obližnje prodavnice i kupio Call Of Duty: Black Ops Cold War.

Policija iz Bakingemšir oblasti u Velikoj Britaniji je na svom YouTube kanalu objavila video klip susreta i posledičnog hapšenja Klinta Batlera, koji trenutno služi zatvorsku kaznu od 17 godina zbog oružane pljačke. Muškarac je pobegao iz zatvora u novembru 2020. godine.

Policija je zaustavila begunca i upitala ga zašto je napolju tokom policijskog časa, na šta je muškarac odgovorio da je želeo da nabavi najnoviju igru iz Call Of Duty franšize. Kada je odbio da im preda isprave, muškarac je šutnuo jednog od policajaca i pokušao da pobegne, ali je ubrzo zatim bio uhvaćen.

''Nikada nam neće biti jasno zašto je begunac napravio idiotsku odluku da izađe u grad tokom policijskog časa radi kupovine video igre i rizikuje svoje ponovno hapšenje'', komentarisao je upravnik policije.

Klint Batler će odslužiti dodatnih 13 meseci kazne zbog bekstva i još 6 meseci zbog napada na policajca.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA