Blizzard ponovo unapređuje Hearthstone sistem nagrađivanja

Polako se približavamo izlasku Forged in Barrens Hearthstone ekspanzije, zbog čega je Blizzard odlučio da je pravo vreme da podeli sa nama sve informacije vezane za Rewards Track, Tavern Pass i potpuno nove Diamond karte.

  • 1
hearthstone Foto: Hearthstone/ Blizzard

Kao što su i sami napisali u svom blogu, naučili su iz grešaka prethodnog Rewards Track-a, čime su želeli da izbegnu neželjene probleme. Zbog toga, tokom naredne ekspanzije ćemo imati priliku da osvojimo nešto bolje nagrade nego što je to bio slučaj u Madness at the Darkmoon Faire ekspanziji.

Što se tiče samih zlatnika koje možemo da osvojimo, nisu ništa menjali, ali ćemo zato moći da osvojimo 1 Pack više, jedna Tavern Ticket više, 1 Legendary kartu više (neće moći da se Disenchantuje), kao i 14 zlatnih karata, što nismo mogli tokom trenutnog Tracka. Samu listu promena možete pogledati na slici koja se nalazi na sledećem linku.

Kao što je najavljeno u Road Map-u godine, dobićemo Diamond karte, koje će biti novi kozmetički item u ovoj kartaškoj igri. Svaka nova ekspanzija će imati bar jednu Diamon kartu, koja dolazi sa potpuno novim animacijama, artom, kao i prelepim dijamantskim okvirom okvirom.

Za sada su najavljene dve Diamond karte, Blademaster Samuro i Bru’kan. Samura možemo nabaviti tako što ćemo kupiti Tavern Pass, dok ćemo Bru’kan-a osvojiti tako što ćemo rešiti Forged in the Barrens Legendary Collector 5/5 Achievement, koji se rešava tako što ćete nabaviti sve Legendary karte iz ovog seta.

Takođe je potvrđeno da će nekoliko meseci kasnije stići i Mini Set za Forged in Barrens, kao što je slučaj bio i sa prethodnom ekspanzijom. Detaljnije o svim novitetima možete pronaći na zvaničnom linku sajta.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA