Velika nepravda u polufinalu američkog Rocket League turnira!

Organizatori izrešetani na socijalnim mrežama nakon loše odluke u meču između Spacestation Gaming i Team Envy.

  • 0
Foto: Spacestation Gaming

Spacestation Gaming i Team Envy su igrali treći meč njihove serije, a ekipe su u tom momentu bile izjednačene. Nakon regularnog dela meča, utakmica je otišla u produžetke, međutim igrač SSG ekipe je izgubio konekciju u prvih nekoliko trenutaka i Team Envy je za samo pet sekundi produžetka postigao pogodak.

Usledila je petnestominutna pauza u kojoj je tim zahtevao da se meč ponovi, ali organizator Psyonix je odbio i dao bizarno obrazloženje. Na snimku se može videti da jedan igrač Spacestation nema kontrolu na vozilom, a zvanično odgovor organizatora je bio da se ''problem sa konekcijom morao prijaviti brže''.

Serija je otišla u sedmu utakmicu ali je Team Envy izašao kao pobednik, ukupnim rezultatom 4-3. Rocket League zajednica nije baš stajala skrštenih ruku i obrušila se na organizatora nakon drame, koji iz nekog razloga nisu hteli da ponove produžetke iako to ne bi trebalo da bude komplikovan proces.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA