Da li može Sinatraaa da se vrati u Valorant nakon skandala?

Budućnost još nije sigurna za bivšeg višestrukog Overwatch šampiona.

  • 0

Foto: Overwatch League

Profesionalna Valorant scena je uzdrmana pre par meseci kada je profesionalni igrač Džej '''Sinatraa'' Von optužen za seksualno uznemiravanje. Optužbe je pokrenula bivša devojka Kleo ''cle0h'' Hernandez, a jedan od najboljih svetskih Overwatch igrača je nakon toga napustio Sentinels Valorant tim i povukao se iz javnosti.

Riot Games je pokrenuo internu istragu, a iako tek treba da objave rezultate čini se da Sinatraa planira da krene sa strimovanjem pucačina na njegovom Twitch kanalu. Sinatraa je ovih dana primećen i u partijama Valorant strimera, a na strimu njegove sadašnje devojke Emmyuh je objasnio koji su mu planovi.

 

Džejeva budućnost u profesionalnom Valorant-u je i dalje vrlo neizvesna. Mala je verovatnoća da se može ponovo vratiti u Sintinels tim, a možda i odustane od karijere profesionalnog igrača i posveti se isključivo strimovanju. Sve će biti jasnije kada se situacija sa optužbama razjasni, a nadamo se da će neko i odgovarati kako bi se zaustavila promocija ovakvih ponašanja ali i lažne optužbe. Veoma je bizarno i što se jedna kompanija bavi ovim slučajem a ne zvanične institucije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA