Pripremite se za najveći Apex Legends turnir do sada sa nagradnim fondom od 3 miliona dolara

Apex Legends Global Series Championship počinje ovog vikenda.

  • 0
Foto: EA/Apex Legends

Apex turnire po poslednjim statistikama prati 50% više ljudi nego prošle godine, pa su organizatori odlučili da naprave globalni turnir sa rekordnim nagradnim fondom. Stotine ekipa iz pet regija će ovog vikenda krenuti u borbu za tri miliona dolara koji će biti raspodeljeni po regijama.  Četrdeset timova će se takmičiti u severnoameričkoj i EMEA regiji (Evropa, Bliski istok i Afrika), dok će Južna Amerika, APAC (Asia Pacific) sever i jug imati po trideset ekipa.

Turnir počinje 22. maja sa ekipama iz APC sever i jug regije, i grupnom fazom Južne Amerike. Američke i evropske ekipe će početi svoja takmičenja 1. juna. Nagradni fond je prvobitno iznosio milion dolara, ali je EA odlučio da u igru doda pet paketa skinova i opreme čija će prodaja uticati na nagradni fond. Postavljen je limit na tri miliona dolara, a videćemo da li će nagrade nastaviti da rastu. Pakete Mechameleon, Boared to Death, Wild Speed, Silverback i Animal Kingdom možete već pronaći u prodavnici.

Electronic Arts je ubacio u igru i opciju da gledate meč pomoću slobodne kamere, tako da će komentatori moći da isprate mnogo više akcije uz manje restrikcija. Popularni igrači su mogli da strimuju turnire dok igraju, što je omogućilo navijačima da prate takmičenje iz perspektive njihovog omiljenog igrača. Apex Legends Global Series će ubaciti sve nove funkcije na kojima je razvojni tim radio, tako da ćemo moći da pratimo mečeve kao nikad do sada. Veliki turnir traje od 22. maja do 13. juna, a sve detalje možete pročitati u zvaničnom obaveštenju. Za rezultate i raspored takmičenja posetite ovaj link, a prenosi će biti na Twitch kanalu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA