Sinatraa ponovo strimuje!

Riot Games je zabranio igranje profesionalnih Valorant mečeva Džeju ''sinatraa' Vonu, ali se igrač brzo vratio na Twitch.

  • 1
Foto: theScore esports

Sinatraa je na strimu izjavio da planira de se vrati u profesionalne vode kada šestomesečna zabrana prođe, a Riot Games je kaznu izrekao zbog nedovoljne sarednje sinatraa-e tokom istrage. Zbog njegovog ponašanja dok je istraga trajala, tim je odlučio da ga kazni zbog ''lažnog predstavljanja određenih činjenica'' i ''davanja lažnih izjava''.

Iako je zajednica očekivala ozbiljnije mere, sinatraa se već vration na Twitch sa kontroverznom najavom. Bivši profesionalac Sentiles ekipe je otkrio da bi se vratio na profesionalnu scenu, nakon odrađene suspenzije i prolaska kroz obuku ponašanja. Sinatraa je izgleda siguran u svoju nevinost iako je istraga i dalje u toku, a Riot Games je o slučaju obavestio i policiju. Potez koji je kompanija verovatno trebalo da uradi na samom početku, jer gejming kompanija nema kadrove niti nadležnost da se bavi ovakvim problemima.

I pored kontroverzne situacije, skoro trideset hiljada gledalaca je gledalo njegov strim što je ujdeno i najveća gledanost koju je Valorant igrač do sada iskusio. Izgleda da svaki oblik drame povećava popularnost internet ličnosti i profesionalnih igrača, samo se nadamo da ovo neće motivisati prave negativce.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA