Otkazan i ovogodišnji Blizzcon!

Ovo je druga godina u kojoj obožavatelji Blizzard-a neće moći da prisustvuju najvećem skupu posvećenom igrama popularne kompanije.

  • 0
Foto: Blizzard Entertainment

Blizzard Entertainment neće održati Blizzcon 2021. Kreatori i izdavači nekih od najpoznatijih naslova za PC i konzole su objavili ovu novost na njihovom blogu, navodeći da je organizovanje uživo događaja postalo veoma izazovno jer se situacija sa pandemijom menja širom sveta.

Ne plačite gospođo, jer je kompanija podelila i dobre vesti. Sledeća gejming konferencija je planirana za početak 2022. godine, a svečanost će sadržati onlajn emisiju sa manjim okupljanjima koja će povezati članove zajednice. Predstavnici Blizzard-a su objasnili da ne mogu da sprovedu događaj u obliku koji bi svi cenili i koji većina očekuje. Prema njima, organzovanje ovakvih događaja je epski i složen poduhvat koji zahteva mnogo meseci priprema.

Poslednji Blizzcon je održan prošlog februara u onlajn okruženju i sadržao je najave igara, radionice za programere i izložbe vezane za različite gejming zajednice.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA