≫ 

Pobesneli trener ukrao Tviter nalog bivšeg tima

Nakon bezazlenog oproštaja od tima i kratke razmene na socijalnim mrežama, Tviter nalog nemačkih amigosa je postao talac trenera sa gadnom naravi.

  • 0
Foto: Lx. (@lxcreates)

Rocket League profesionalna scena uglavnom nije mesto odakle dolazi drama i kontroverzne situacije. Međutim, izgleda da je potreban samo jedan nezadovoljan trener da stvari krenu šestom brzinom. Sve je počelo objavom kapitena Rocket League tima, German Amigos, u kojoj je Leonardo ”Catalysm” Krist Ramos zatražio od drugih trenera da njega kontaktiraju za treninge umesto menadžera i trenera tima, Patrika ”MaGiCzZz” Šuslera.

Nekoliko sati kasnije MaGiCzZz je pustio poruku da će napraviti pauzu od profesionalnog Rocket League-a, ali iako su poruke imale slično značenje, osećanja se nisu podudarala. To je postalo totalno jasno kada je 8. juna Patrik prisvojio novi verifikovani nalog organizacije German Amigos zbog neslaganja sa timom.

Bivši menadžer i trener je objavio misteriozne postove i promenio informacije na zvaničnom Tviter nalogu i zauzeo javni stav protiv svog bivšeg RLCS tima. Da situacija bude još smešnija, ekipa nije u mogućnosti da promeni nalog jer su verifikaciju dobili pre nedelju dana. Svađa je došla dotle da je tim diskreditovao sve što je MaGiCzZz doprineo timu.

Iako je Tviter nalog i dalje pod kontrolom razjarenog trenera, ekipa se zvanično oprostila od bivšeg člana i objavila da traže novog trenera/menadžera. Kako će se ova drama završiti još ćemo videti, samo se nadamo da nijedan Tviter nalog neće biti povređen u procesu.

Video: Otkrivamo na šta Jokić troši svoje milione: U štali ima bogatstvo, a za zver u garaži je dao mnogo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA