≫ 

Tri tajne koje će vam pomoći da poboljšate igračke sposobnosti

Nekoliko načina pomoću kojih možete poboljšati vašu igru, a na koje većina igrača nikada ni ne pomisli.

  • 0
kompjuter, čovek, nervoza Foto: Unsplash

Svaki gejmer ima samo jednu stvar na umu, a to je pobeda. Da bi postali bolji od konkurencije, gejmeri se uvek trude da poboljšaju svoje veštine. Ali nekada potencijalno poboljšanje nije tako očigledno. Bolja internet konekcija i dobar miš mogu da mnogo pomognu, ali postoje i opcije koje će vam dati prednost, a drugi ih nisu uvek svesni. Ove male tajne mogu mnogo više da utiču na vašu igru nego što ste ikad mislili.

Zdravo telo i dobar san dovode do boljih rezultata

Svi smo čuli stereotipe da gejmeri ne paze o zdravlju i da se ne kreću dovoljno. Međutim, sa rastom popularnosti esportsa i ta stavka je počela da se menja. Najbolji timovi sada imaju trenere koji se isključivo bave nadgledanjem zdravlja i performansi igrača. Ali vama nije potrebno da ceo stim stručnjaka obleće oko vas.

Dovoljno je da kupite naočare koje će vas štititi od plave svetlosti i mnogo lakše ćete zaspati, a i sutradan ćete se mnogo odmornije osećati. Preko 90% korisnika ovog tipa naočara potvrdilo je da im se poboljšao kvalitet sna. Uvek možete i da dodate vitamine vašoj ishrani kako bi vaše telo postavili na pravi put.

Uvek pravite pauze

Iako je ovo prastaro pravilo, veliki broj igrača ga ipak zaobilazi. Umesto da odmah počnete novu partiju, ustanite, protegnite se, prošetajte i ne zaboravite da unosite tečnost. Ako ste izgubili prošli meč i niste zadovoljni svojom igrom, pauza će vas resetovati i nastavićete igranje bistrije glave. Ne gomilajte frustracije, već budite spremni da odšetate kada je to potrebno.

Koncentrišite se na napredovanje, ne pobeđivanje

Poenta igranja jeste pobeda, ali da li možete da napredujete ako pobedite ekipu koja nije kompletna ili imaju igrače koji odbijaju da igraju sa timom. Pobeda može biti mač sa dve oštrice ako niste izvukli pouku ili lekciju iz meča. Ne možete da kontrolišete saigrače, ni protivnike, ali zato imate totalnu kontrolu nad vašem pristupu igri. Ako ostanete pozitivni, postavite sebi manje ciljeve i ne fokusirate se toliko na pobedu već na vašu igru, bolji rezultati će doći gotovo neprimetno.

Video: Godinama je bio taksista, pa ni u penziji nije ispuštao volan: Dekica (93) postao NFS kralj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA