Pred vama su druge Tekken 7 kvalifikacije za IeSF Svetski šampionat – Prijavite se!

Putovanje na Svetsko IeSF prvenstvo se nastavlja. Ukoliko igrate Tekken 7, i želite da predstavljate Srbiju i pokažete vaše veštine na međunarodnoj sceni, SESE vas poziva da se prijavite za drugu rundu kvalifikacija! Krećemo u nedelju, 25. jula!

  • 0
tekken Foto: SESE

Kao i prethodne godine, Tekken 7 kvalifikacije su sastavljene od dva turnira. Došlo je vreme da se oprobate i vi! Spremite se za drugu rundu kvalifikacija, koja će se održati 25. jula sa početkom u 18:00 časova.

Igrači koji su se za sada plasirali za odlučujući turnir su Vlada Stanković, Filip Savić, Aleksandar Knežević i Balša Bošković. Vlada je izdominirao ceo žreb, i završio je takmičenje sa samo jednom izgubljenom partijom, i to od četvrtoplasiranog Balše Boškovića.

Mesto – Vlada ”Coldheart” StankovićMesto – Filip ”Homeboy” SavićMesto – Aleksandar ”Tvoja Mama” KneževićMesto – Balša ”Balsha” Bošković

Prijavi i svim detaljnim pravilima možete pristupiti OVDE, ili u prilogu ispod. Za dodatne informacije posetite zvaničnu SESE stranicu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA