Hearthstone je u 2020. godini imao preko 23 miliona aktivnih igrača

Blizzard je objavio infografik koji na pokazuje neverovatne brojke koje je ostvario Hearthstone u 2020. godini, kao i da je igra imala preko 23 miliona aktivnih igrača!

  • 0
hearthstone Foto: Hearthstone/ Blizzard

2020. godina je bila stvarno velika za Hearthstone, pošto smo po prvi put od izlaska igre dobili novu klasu – Demon Huntera. Takođe, to je bila prva cela godina za Hearthstone Battlegrounds mod, koji je danas možda beleži više igrača nego standard, kao i godina u kojoj je izašao Hearthstone Duels.

Prošle godine smo takođe imali posebnu situaciju u svetu, zbog koje je ogroman broj ljudi ostao zatvoren u kućama. To je na neki način znatno povećalo broj igrača, što možemo videti na infografiku u prilogu ispod.

Foto: Blizzard Entertainment

Kao što možemo videti, u tom periodu smo dobili čak 12 velikih pečeva i 13 balans apdejtova, što nikada do sada ranije nismo dobili kada je u pitanju Blizzard i Hearthstone. Dobili smo čak 31. novog Battlegrounds heroja i neverovatnih 71. minion karata. Što se sati tiče, igrači su ukupno potrošili 669,24 miliona sati igrajući popularni autochess mod.

Najigraniji Duels heroj bila je Mozaki, koja je odigrana u 61,42 miliona partija, dok me je sa druge strane iznenadio ogroman broj odigranih Tavern Brawl mečeva.

Dok se mnoge Blizzardove igre sećaju boljih dana, možemo reći da Hearthstone nastavlja da raste u svetu. Smatram da su novi modovi doneli veliki broj igrača, kao i da su drastično osvežili igru, zbog čega nema sumnje da je ovo i dalje najpopularnija kartična igra na svetu!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA