Osedlajte svog metalnog pastuva i uključite se u četvrtu Rocket League sezonu

Sinoć je na sve platforme stigla četvrta Rocket League sezona, a sa njom i novi vestern sadržaji.

  • 0
Foto: Rocket League

U igri ćete od danas pronaći novo vozilo Outlaw, kao i novu Deadeye Canyon arenu, a ubačeni su i novi modovi za turnire, opcije za banovanje u kežual partijama i razne druge sitnice. Novi dva na dva turniri će funkcionisati isto kao i tri na tri verzije, a pored njih dobićemo i Extra Mode turnire. Svaki dan će se u igru dodavati nova takmičenja, u koja možete da uđete sa saigračem ili solo. Breket će sadržati 32 tima.

Limited Time modovi (traju ograničeno) su od danas otključani u igri, i možete da se takmičite u 2v2 Heatseeker, a 19. avgusta stiže i Speed Demon opcija sa ”mutatorima” kao što su eksplozije prilikom dodira, brži rispounovi i promena brzine odskakanja lopte. Blago rečeno očekujemo haos.

Outlaw vozilo možete da otključate kroz Rocket Pass Premium, koji dolazi sa 70 nivoa koji otključavaju tone novih sadržaja. Kompletnu listu noviteta možete pročitati na ovoj stani.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA