Tesla pokreće svoju prvu liniju gejming monitora: Tesla Vision

Ulaskom u gejming segment, brend se obraća potpuno novim grupacijama korisnika

  • 0
Tesla ekrani Foto: Comtrade

Brend Tesla sa ponosom predstavlja svoj prvi gejming proizvod: monitore pod nazivom Tesla Vision, kreirane tako da ponude odličan odnos cene i kvaliteta za sve strastvene igrače na našem tržištu. Prateći savremene tokove u industriji, Tesla Vision monitori nude brzinu osvežavanja od čak 165Hz i idealno vreme odziva od samo jedne milisekunde, a kompatibilni su i sa AMD FreeSync i NVIDIA G-Sync tehnologijama.

Kristalno jasna slika

Brzi IPS paneli kombinuju najbolje od različitih tehnologija: uz Tesla Vision, korisnici će uživati u sjajnoj slici, odličnoj reprodukciji boja i uglovima gledanja. Vreme odziva od samo jedne milisekunde smanjuje zamućenje slike na minimum, a povećava intenzitet uživanja u igri - tako da se jasno mogu videti čak i brze sekvence.

Dizajniran da impresionira

Podesivi monitor, koji se može okrenuti i vertikalno, otvara nove mogućnosti za potpunu personalizaciju gejming iskustva i prostora za igru. Snažna metalna osnova, sofisticiran dizajn i elegantne komponente pomažu potpunom uranjanju u bilo koju onlajn avanturu, a izgledaju sjajno u svakom enterijeru.

Još udobnije iskustvo

Dobre vesti stižu i za one koji provode mnogo vremena gledajući u kompjuter: Tesla Vision monitori imaju ugrađen Blue light filter i koriste Flicker free tehnologiju, kako bi preventivno delovali na oštećenja vida. Dolaze i sa korisnim dodatnim softverskim opcijama poput nišana, FPS brojača i tajmera, te omogućuju gejmerima da sačuvaju parametre za i do tri različita korisnika.

Tehnologija svima

Osim najnovijih gejming monitora, Teslin portfolio uključuje i klasične monitore, kao i ceo asortiman kućnih aparata: televizora, bele tehnike, klima uređaja i prečišćivača vazduha. Brend već godinama korisnicima nudi sjajan odnos cene i kvaliteta, vodeći se idejom da tehnologija treba da bude dostupna, jednostavna i korisna kako bi olakšala svakodnevicu što većem broju ljudi.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA