Uspešna Rocket League organizacija kreće sa novim sastavom u osvajanje Evrope

Francuska esports organizacija Solary želi da napadne sledeće sezone evropski Rocket League tron sa podmlađenim sastavom, novim menadžerom i trenerom

  • 0
Foto: SolaryTV

Da li neko može da zaustavi Team BDS na evropskoj kompetitivnoj Rocket League sceni? Nismo sigurni, ali Solary je uz Team Queso i Team Vitality bio jedina ekipa koja se mogla prošle sezone da se suprotstavi dominantnoj švajcarskoj organizaciji. Solary je i pored toga odlučio da se oprosti od 2021 sastava pre tri meseca, a njihovo mesto će zauzeti nove Francuske (i Irske) mlade nade.

Organizacija je potpisala nekadašnje igrače ekipe Discombobulators koji su uglavnom učestvovali na manjim nedeljnim Rocket League turnirima i Rocket League Rival Series, ali sa velikim uspehom. Da li će međutim ovaj mladi sastav uspeti da zameni prošlosezonsku ekipu koja je ostavila dosta dobar utisak na profesionalnoj sceni? Jesenji regionalni RLCS događaji će krenuti krajem oktobra, tako da ćemo morati da se strpimo do njihovog početka.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA