Organizacije se pojačavaju pred početak nove Rocket League sezone

Ekipe German Amigos i Team Denied će sledeće sezone predstavljati poznate esports organizacije na profesionalnoj Rocket League sceni.

  • 0
rocket-league22 Foto: Psyonix/Rocket League

Team Singularity i Evil Geniuses su prethodnih dana predstavili nove timove koji će za njih igrati naredne sezone. Singularity nije imao baš sjajnu prošlu sezonu u evropskim regionalnim takmičenjima, a EG se vraća na profesionalnu Rocket League scenu nakon dve godine pauze. Novi sastav Team Singularity je preuzeo od Team Denied koji se sastojao od šest članova, četiri igrača, trenera i menadžera, a kompletna ekipa će biti deo Singularity-a naredne dve godine.

Evropska ekipa German Amigos već mesecima dominira na van sezonskim Rocket League turnirima, a od jula do septembra su trijumfovali na šest različitih turnira i osvojili skoro 30,000 dolara. Ovakvi rezultati su sigurno skrenuli pažnju mnogim organizacijama koje žele da se uključe u profesionalni Rocket League, a izgleda da je organizacija Evil Geniuses dala ponudu nemačkom timu koju nisu mogli da odbiju.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA