Globalne Esports Igre počinju za nedelju dana

Globalna Esports Federacija (GEF) održava Globalne Esports Igre u decembru i na kojima će Srbija imati dvojicu predstavnika u dve različite discipline! Domaćin ovog turnira će biti Singapur, koji će ugostiti preko 100 svetski poznatih esportista!

  • 0

Foto: GEF

Na velikom GEG (Global Esports Games) turniru će se igrati tri različite igre: Dota 2, Street Fighter V i eFootball 2022. Što se naše zemlje tiče, mi ćemo imati predstavnike u Street Fighteru i eFtooballu, igri koju smo do skoro zvali PES.

Predstavnik Srbije na Street Fighter turniru je Bojan Ilić, momak koji dobro poznat svakome ko je ikada učestvovao na domaćim turnirima. Ovu tabačinu igra preko 20 godina, učestvovao je na mnogim turnirima, a sada će ponovo dobiti priliku da se oproba na velikoj sceni.

Za razliku od SFV-a, konkurencija za PES u Srbiji je mnogo veća. Okupio se veliki broj vrhunskih igrača, ali je Krle uspeo da napravi nekoliko iznenađenja i da se domogne prvog mesta, koje mu je obezbedilo putovanje u Singapur. Ovo je jedan od prvih turnirima na kojima će se igrati nova verzija igre, zbog čega je gotovo nemoguće reći ko bi mogao da bude favorit.

Naši predstavnici će u Singapur doputovati 15. decembra, a sam turnir će se igrati 18-19. decembra. Prenos svih mečeva možete gledati preko zvaničnog Youtube kanala. Sve ostale informacije možete pronaći na sledećem linku!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA