≫ 

Srbija eliminisana u grupnoj fazi Street Fighter V turnira na Globalnim Esports Igrama

Kraj učešća za Srbiju!

  • 0
Foto: SESE

Nakon što je juče Aleksandar ”Krle” Krstić poražen u osmini finala eFootball 22 takmičenja, Srbija je sada i zvanično završila svoje učešće na Globalbim Esports Igrama u Singapuru, pošto Bojan Ilić jutros nije uspeo da prođe grupnu fazu Street Fighter V turnira.

Iako nije uspeo da se plasira u drugi krug, Bojan je dao sve od sebe u mečevima protiv vrhunskih protivnika. Odlično je startovao turnir, pošto je savlada Azerbejdžan sa 3-0, ali je onda poražen od predstavnika Svete Lucije rezultatom 3-1.

I dalje je bilo vrlo napeto, pošto je u jednom vrlo neizvesnom meču uspeo da savlada Saudijsku Arabiju rezultatom 3-2 i na taj način obezbedi sebi odlučujući meč protiv Venecuele. Nadali smo se da će uspeti da preskoči i poslednji prepreku, ali je poslednji protivnik ipak bio prejak, pošto je slavio sa 3-0.

Srbija ove godine možda nije uspela da ostvari značajniji rezultat, ali su naši momci pokazali da mogu da se nosi i sa najboljima u svetu i da su okolnosti bile malo drugačije, možda bi sada gledali samu završnicu sa našim predstavnicima u njoj.

Prenos turnira se održava na zvaničnim GEF YouTube i Twitch kanalima.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA