Danas počinje prvi Overwatch 2 Halloween Terror event

Blizzard je okačio novi trejler kao najavu prvog Overwatch 2 Halloween Terror eventa – Junkenstein’s Revenge: Wrath of the Bride, koji će trajati od 25. oktobra do 8. novembra.

  • 0
overwatch2-halloween-2022-1 Printskrin: Blizzard Entertainment

U trejleru možemo da vidimo da event donosi nove kozmetičke iteme, među kojima su i dva Legendary skina za Kiriko i Junker Queen, kao i dva itema koje možete osvojiti gledajući Overwatch 2 strimere na Twitchu – Werewolf Winston sprej i Werewolf Winston Legendary skin. Naravno, biće tu i nekoliko besplatnih nagrada, kao što su Nightfall Over Adlersbrunn name card i Jack-o’-Lantern weapon charm. Igrači će imati priliku da osvoje i skinove sa prošlih Halloween Terror eventova.

Pored plejade skinova, očekuju nas i dva moda – dobro poznati Junkenstein’s Revenge co-op PvE mod, kao i novi Junkenstein’s Revenge: Wrath of the Bride mod. U oba moda igrači imaju zadatak da odbrane Eichenwalde zamak od napada opakog doktora Junkensteina i Bride Sombre. U trejleru možemo da vidimo da gejmplej dosta podseća na originalni Junkenstein’s Revenge.

Event će trajati od 25. oktobra do 8. novembra. Od petka, 28. oktobra pa do ponedeljka, 31. oktobra, Blizzard će počastiti igrače sa duplim XP bonusom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA