TSM obustavio saradnju sa sajtom za razmenu kripto valuta

Severnoamerička organizacija TSM prekinula je partnerstvo sa berzom kriptovaluta FTX-om nakon haosa koji je zahvatio kompaniju prethodnih nedelja!

  • 0
kripto valuta, kripto berza, FTX Sam Bankman-Fried Foto: Jonathan Raa/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

U saopštenju, TSM je rekao da će nastaviti sa radom kao „profitabilna“ i „stabilna“ esport organizacija bez obzira na suspendovano partnerstvo, koje je vredelo 210 miliona dolara u pravima na ime.

TSM je spreman da ukloni FTX iz svog imena zajedno sa dresovima, nalozima na društvenim mrežama i svim drugim oblicima povezivanja sa kompanijom. Ipak, nakon preuzimanja Tvitera od strane Elona Maska i naknadnih promena u Tviter verifikaciji, kompanija u ovom trenutku nije u mogućnosti da ukloni FTX iz svog prikazanog imena.

U međuvremenu je Tviter ispunio želju organizacije, te im je dozvolio da promene ime!

FTX, poznata kao jedna od najvećih berzi kriptovaluta na svetu, pretrpela je finansijska previranja nakon podnošenja zahteva za bankrot prošle nedelje. Usred javnog kolapsa, FTX-ov logo na dresovima TSM-ovih Fortnite igrača bio je zaklonjen komadićima trake na nedavnom Fortnite turniru.

U junu 2021. godine, TSM je ušao u partnerstvo sa FTX-om koje je trebalo da traje 10 godina.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA