Da li ste znali da je Luka Dončić veliki ljubitelj Overwatcha?

Zvezda Dalas Maveriksa, Luka Dončić, važi za jednog od najboljih NBA košarkaša današnjice. Međutim, ako jednog dana iz nekog razloga odluči da napusti svet profesionalne košarke, sigurni smo da bi se odlično snašao i na sceni esporta, prvenstveno kao Overwatch 2 igrač!

  • 1
Luka Dončić

Foto: Tanjug/AP

Dončić je sinoć na svoj zvanični Twitter profil okačio TikTok video klip kao odgovor na Q&A koji su započeli Overwatch 2 developeri lično. U njegovom odgovoru saznajemo da su mu omiljeni Overwatch 2 heroji Roadhog, Hanzo i Cassidy, na šta je Overwatch Twitter kanal prokomentarisao: ”Odličan izbor!”

Još 2018. godine smo saznali da je Overwatch omiljena igra čuvenog košarkaša, i to putem intervjua koji je snimljen samo nekoliko meseci nakon što se Dončić pridružio postavi Dalas Maveriksa. U klipu ispod se nalazi jedan od njegovih mnogih ”play of the game” plejeva, gde možemo da vidimo i njegov Overwatch nadimak – Donke.

Saznali smo da je Dončić ranije najviše igrao Hanza i Genji-a, ali da ovih dana uglavnom mainuje Cassidy-a, što je prikladno s obzirom da živi u Teksasu, domu trenutnih Overwatch League šampiona, Dallas Fuel.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA