Vreme čitanja: oko 1 min.

My Hero Academia battle royale igra dobija otvorenu betu: Fortnite klon ili nešto više?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bandai Namco je zvanično najavio otvorenu betu za My Hero Ultra Rumble, battle royale igru baziranu na anime serijalu My Hero Academia. Da li će uspeti da se suprotstavi igrama kao što su Apex Legends i Fortnite?

  • 0
My Hero Ultra Rumble Key Art Foto: Bandai Namco Entertainment

Kao jedan od najpopularnijih anime serijala svih vremena, znali smo da će My Hero Academia pre ili kasnije privući pažnju neke velike gejming kompanije. Sa širokom postavom interesantnih likova, MHA vrlo lako možemo videti u ruhu igre MOBA, hero shooter ili battle royale žanra. Sada, Bandai Namco je zvanično najavio otvorenu betu za My Hero Ultra Rumble, battle royale naslov u kome ćete imati priliku da igrate kao All Might, Deku, Bakugo, Himiko i mnogi drugi.

Otvorena beta za My Hero Ultra Rumble će se održati od 25. maja do 1. juna. Igra je potpuno besplatna, ali će predstojeća beta nažalost biti dostupna samo za PlayStation 5 i PlayStation 4 konzole.

Ako su vam dosadili Fortnite i Apex Legends, ili prosto želite da ”degustirate” neku novu battle royale igru, vredi isprobati My Hero Ultra Rumble.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA