Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski studio Shosha Games predstavio preslatku igricu za mobilne telefone

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nezaboravna avantura iz domaće kuhinje.

  • 0
shosha-games-g-3-24-6 Foto: Shosha Games

Shosha Games je zvanično predstavio svoju novu igru, ''Legenda o Jaffinom Brauniju'', koja je dostupna za mobilne telefone, konkretno za Android. U pitanju je ''kratka ali slatka'' 3D akciona avantura u kojoj igrate kao Jafin Brauni na putu da pronađe Srce fabrike i spozna istinu o svom postojanju. Ovaj naslov je savršen za ljubitelje klasičnih 3D platformera i opuštajućih puzli, ali prelepo dizajniran šareni svet i razigrana atmosfera definitivno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Najbolji deo? Igra je potpuno besplatna!

shosha-games-g-3-24-6 Foto: Shosha Games

Na čelu sa glavnim game dizajnerom Nikolom Šoškićem, Shosha Games je osnovan 2022. godine. Za jako kratko vreme, studio je napravio pravi bum na domaćoj game dev sceni. Prezentacije njihovih igara smo imali priliku da gledamo na mnogim domaćim i internacionalnim gaming konferencijama, uključujući Games.con u Beogradu, Digital Dragons u Krakovu i Reboot Develop u Dubroviku. Njihovi raniji projekti uključuju “Water Me” i “Water Me & You”, koji su se pokazali kao posebno popularni među domaćim gejmerima. Ako vam se dopao Water Me, ne smete propustiti Legendu o Jaffinom Brauniju!

Legendu o Jaffinom Brauniju možete preuzeti ovde.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA