Vreme čitanja: oko 1 min.

Procurele prve slike nove Valve igre, Deadlock

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na jednoj od slika možemo da vidimo prvog heroja.

  • 0
Gejming, gejmer, gaming, gamer Foto: Fredrick Tendong/Unsplash

Samo nekoliko sati nakon što je otkrio nove detalje o tajnom Valve projektu, Deadlock, insajder Gabe Follower je na socijalnim mrežama objavio nekoliko fotografija iz igre.

Ranije poznat kao Citadel i Neon Prime, Deadlock će navodno biti hero shooter iz trećeg lica. Igraće se 6v6 na ogromnoj mapi sa četiri lejna, što znači da će sadržati mehanike MOBA igara. Heroji će moći da koriste iteme, magije i tower defence mehanike.

Kao što je Gabe Follower ranije izvestio, Deadlock deluje kao mešavina Overwatcha, Dote 2 i Valoranta. Na prvoj slici možemo da vidimo statistiku za ”last hitove”, što je karakteristično za igre MOBA žanra. Druga slika prikazuje heroja po imenu Gray Talon, strelca koji nas najviše podseća na Sovu iz Valoranta ili Hanza iz Overwatcha.

Na poslednje dve slike su prikazani elementi i mehanike koje je Gabe Follower ranije pominjao – masivna mapa sa čak četiri lejna, kao i travel sistem nalik na viseću železnicu koji igračima omogućava da brže stignu od tačke A do tačke B.

Ove slike su iz pre-alpha faze razvoja, što znači da igra nije ni blizu gotova. Štaviše, Valve nije dao nikakvu izjavu, tako da nije garantovano da će Deadlock uopšte izaći.

Reakcije zajednice su do sada bile uglavnom negativne. Igrači su se najviše požalili na ”generičan dizajn”, kao i na činjenicu da Valve radi na novoj igri umesto da se fokusira na CS2 i njegove probleme. Kako se vama čini Deadlock?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA