Da li to dobijamo ledenu mapu u Valorant-u?

Na zaničnom tviter nalogu Valorant-a postavljena je zagonetka za sve obožavatelje Riot-ove nove pucačine.

  • 0
valorant2

Foto: Valorant/ Riot Games

Kratak video snimak je objavljen na tviter nalogu Valorant-a. Ledenice, zimska muzika i poruka na ruskom jeziku je navela obožavatelje da spekulišu o mogućoj novoj mapi koja dolazi u Riot-ovu taktičku pucačinu. Moguće je i da nas Riot Games zadirkuje novim sadržajima koji treba da dođu sa trečim Valorant aktom? Mnogi fanovi pretpostavljaju da bi ovo trebalo da predstavlja ili najavu novog agenta ili mape. Sva sreća zajednica je bistrija nego što je to Riot mislio i ispostavilo se da je prevod ruske reči upravo rešenje koje bi moglo da nam da odgovor.

 

U prevodu reč znači ''pet'' i ovo je sve što je trebalo zajednici da lako dođe do rešenja misterije. Trenutno u Valorant-u ima četri mape. Iako to nije zvanično, izgleda da je veoma moguće da Valorant dobije petu mapu u trećem aktu. Riot je u junu ove godine takođe izjavio da će u toku godine šest novih agenata doći u igru i dve nove mape. Pošto su do sada stigla samo dva agenta i jedna mapa, zagonetka postaje još jasnija.

Da li smo pokvarili Riot-ovo iznenađenje ili ne saznaćemo sledeće nedelje kada je planirano ažuriranje Valorant-a.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA