Još jedna CS:GO legenda seli se u Valorant

Kristofer “GeT_RiGhT” Alesund godinu završava prelaskom u Valorant.

  • 0
Foto: Riot Games

Bila je ovo burna godina za Valveovu taktičku pucačinu CS:GO , a ne pomaže ni činjenica da, jedan po jedan, profesionalni igrači prelaze da igraju  konkurenta Valorant. Prema nedavnim objavama, još jedna CS:GO legenda se odlučila da karijeru nastavi na drugoj sceni.

Ova vest predstavlja šok za zajednicu koja Kristofera “GeT_RiGhT” Alesunda smatra jednim od najboljih igrača svih vremena. Šveđanin je prošle nedelje nagovestio sledeći korak u svojoj karijeri, ostavljajući obožavaoce zbunjene, a sinoć je putem objave na tviteru najavio prelazak u Valorant.

GeT_RiGhT je dostigao vrhunac sa švedskim timom Ninjas in Pyjamas, koji su dominirali u ranim godinama CS:GO-a. Kristofer je bio rangiran kao drugi najbolji igrač na svetu u 2010. i 2011. pre nego što se pridružio NiP-u. Ovde su se njegovi rezultati još poboljšali i bio je proglašen za  najboljeg igrača sveta u 2013. i 2014. godini. Ovaj podvig postigao je i zbog nezaustavljive serije pobeda na 87 mapa u 2013. godini.

Šveđanin se od septembra nije pojavljivao na takmičarskoj sceni tako da su se svi pitali koji su njegovi planovi za budućnost. Čekanju je očigledno došao kraj. Bivši CS:GO igrač nije objavio koga će predstavljati, ali verujemo da mu neće biti teško da pronađe tim za sebe kao što su to uradili drugi CS:GO profesionalci pre njega.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA