Davidp i Meddo najverovatnije prelaze u Vodafone Giants Gaming

Valorant izvori sugerišu da će bivši igrači FPX i G2 Esportsa Johan ''Meddo'' Lundborg i David ''Davidp'' Prins možda potpisati za Vodafone Giants Gaming.

  • 0
valorant-ftw-1 Foto: Riot Games

Oba igrača su trenutno bez angažmana, iako je David i dalje pod ugovorom sa G2, nedavno je prebačen na klupu i traži šanse u drugim organizacijama. Sa druge strane, Meddo je igrao za FPX na First Strike Europe turniru i pomogao sastavu da dođe do polufinala u kome su izgubili od SUMN FC. Iznenađujuće, FPX je odlučio da se rastane od igrača i obe strane su se složile da krenu odvojenim putevima.

Novi razvoj se desio kada su slike procurela na strimu, koje su naterale fanove da pretpostavljaju da će se oba igrača verovatno priključiti Vodafone Giants-ima. Slika koju je na Tviteru podelio Diogo Santos, ukazuje na činjenicu da Giant Gaming žele da naprave kompletno novi sastav narednih meseci.

Njihov trenutni španski sastav nije uspeo da postigne mnogo uspeha tokom Valorant Ignition Series turnira. Kao rezultat toga, nisu uspeli da se kvalifikuju za First Strike Europe i propustilli priliku da učestvuju na Riotovom prvom zvaničnom Valorant turniru, tako da nije čudno što će organizacija pokušati da malo uzdrma stvari i dovede nove talente kao što su Davidp i Meddo.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA