NSG Valorant Winter Championship je prvi turnir naredne godine

Najavljen je prvi veći Valorant turnir za 2021. godinu, kao i 12 od 16 timova iz Severne Amerike koji će na njemu učestvovati.

  • 0
Foto: Riot Games/Valorant

Valorant zimsko prvenstvo u organizaciji Nerd Street Gamers-a jedan je od prvih turnira koji će se održati 2021. godine. Turnir će se sastojati iz 16 ekipa koje će se takmičiti na prvom godišnjem zimskom prvenstvu, a NSG je  objavio i spisak od 12 timova koji su se već kvalifikovali za ovaj događaj. Poslednja četri tima će biti naknadno pozvana, a za sada NSG nije dao nikakve naznake o kojim ekipama se radi.

Svaki od 12 timova se kvalifikovao preko mesečnih NSG Valorant turnira koji su se održavali ove jeseni, a bilo je potrebno da završite na jednom od prva tri mesta. U nastavku pogledajte timove koji su  već izborili za mesto na turniru.

Printscreen: liquipedia.net/valorant

Timovi će biti podeljeni u četri grupe od po četri tima a dva najbolja iz svake grupe plasiraće se u plej-of. U grupnoj fazi uvodni mečevi će se igrati na jednu pobedu dok će u duelima pobednika i mečevima za opstanak na turniru, timovima biti potrebne dve pobede. Plej-of će se takođe igrati u dve dobijene dok će u velikom finalu ekipe morati da pobede na tri mape. Grupna faza počinje 13. januara, a finale će se igrati 17. januara. Ekipe iz Severne Amerike boriće se za nagradni fond od $25,000.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA