• 0

Bekamova esports organizacija kompletirala Valorant sastav

, Telegraf

Organizacija iza koje stoji fudbalska zvezda Dejvid Bekam potpisala je dva nova pojačajanja u samo jednom danu.

  • 0

Londonski Guild Esports, najavio je potpisivanje još dva člana u svoj Valorant tim. Ekipa je dodala Saifa ''Sayf'' Džibraila i trenera Andrea ''BARBARR'' Mulera i popunila prazna mesta u svojoj Valorant diviziji. Sayf već ima određeno iskustvo u takmičenjima jer ušao u igru od samog početka i zabeležio nekoliko dobrih rezultata, uglavnom sa ekipom Bonk, ali kada je prešao u Ninjas in Pyjamas nije uspeo da se kvalifikuje za First Strike Europe.

Švedski trener sa druge strane vuče korene iz različitih taktičkih pucačina, a u CS:GO vodio je nekoliko manjih timova. Guild-ov generalni direktor za esports je u saopštenju izjavio da je oduševljen što pojačavaju svoj već talentovani Valorant tim, i poželeo je dobrodošlicu novim članovima, za koje veruje da će bez sumnje biti ono što timu treba da bi napredovali na profesionalnoj sceni.

Sayf i BARBARR priključili su se Guild Esports sastavu koji već čine:

  • Malkolm ''bonkar'' Renč
  • Jasin ''Yacine'' Lagmari
  • Leo ''ziz'' Janeson 
  • Viliam Fant ''draken'' Sundin

Guild će početi pripreme za kvalifikacije u Valorant EU Challengers, a ekipa bi trebala da zaigra i na Red Bull Home Ground događaju.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima