• 0

Finski CS:GO profesionalac primoran da nastavi karijeru u Valorant-u

, Telegraf

Elias ”Jamppi” Olkonen je danas objavio svoje planove da se prebaci na konkurentsku taktičku pucačinu.

  • 0

Jamppi je 2020. godinu proveo u ENCE sastavu za koji je igrao osam meseci dok nije premešten na klupu. Igrač se zahvalio na tviteru organizaciji koja mu je dala šansu i pružila mogućnost da igra protiv najboljih igrača sveta, što mu je i bio san.

Komplikacije u karijeri Finca krenule su 2019. godine kada je jedan od njegovih Steam profila dobio VAC zabranu, a nakon toga je sledilo napuštanje ekipe OG i zabrana za učestvovanje u CS:GO Mejdžor turnirima. Jamppi tvrdi da je profil već prodao priljatelju pre nego što je dobio zabranu i navodno je pokrenuo tužbu protiv Valve-a kako bi očistio obraz.

Jamppi je bio jedan od najboljih mladih igrača na CS.GO sceni i verovatno će odma uticati na uspeh Valorant tima koji ga potpiše. Da li je Valve možda bio prestrog u ovom slučaju i da li će se ovakva odluka loše vratiti kreatorima CS:GO pucačine? Igrač ipak nije varao na zvaničnim mečevima a i pomenuta situacija sa profilom desila se godinama unazad.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima