Poboljšani Valorant Night Market se vraća u igru

Valorant vraća Night Market sa puno izmena ubačenih na osnovu komentara igrača.

  • 0
Foto: Riot Games/Valorant

Noćni market je izašao sa verzijom 1.14 i predstavljen je da bi ponudio popuste na skinove oružja tokom ograničenog vremena. Na žalost kreatori nisu hteli baš da odreše kesu, pa su popusti i ponuda oštro kritikovani od strane igrača. Na osnovu dobijenih povratnih informacija, Valorant je obećao da će renovirati Night Market.

Riot Games je spreman da još jednom pokuša sa ovim sadržajem, a ovih dana su na socijalnim mrežama počeli da najavljuju ponovni dolazak prodavnice. Novo ažurirano tržište ponudiće uravnotežene popuste i atraktivnije skinove. Prvo veliko poboljšanje je da će igračima biti ponuđena barem dva Premium Edition skina oružja ukoliko ne poseduju sve Premium Edition-e. Druga bitna promena je da igrači neće videti samo dva skina po oružju.

Nova prodavnica bi trebala da dođe u igru 23. februara a čini se da su ovi potezi korak u pravom smeru, a i igrači su počeli ponovo da se interesuju za sadržaje. Koliki je zaista napredak, videćemo za par nedelja.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA