Jamppi trenira sa Team Liquid Valorant sastavom?

Prema glasinama, bivši CS:GO profesionalac ekipe ENCE radi na tome da se pridruži Valorant ekipi.

  • 0

Foto: DreamHack

Elias ''Jamppi'' Olkonen bi izgleda trebao da zameni Adama ''ec1s'' Eklsa u ekipi Team Liquid. Jamppi je izrazio želju da pređe u Riot Games-ovu taktičku pucačinu nakon što je dobio neodređenu zabranu igranja od CS:GO kreatora Valve-a. Ovaj potez je verovatno povezan sa Team Liquid-ovim ranim ispadanjem sa Champions Tour Europe Stage 1 turnira u kome su izgubili od Alliance-a u šesnestini finala, rezultatom 2-1.

Evropski tim u ranijim mečevima je izgubio od G2 Esports, Heretics i FunPlus Phoenix ekipa koje su trenutno na vrhu profesionalne scene, tako da bi Team Liquid verovatno voleo kada bi se njihov tim, predvođen bivšom zvezdom CS:GO scene ScreaM-om, uspeo plasirati na evropski Masters.

Ovo bi bio prvi zvaničan Jamppi-jev tim od kada je ovog januara naglo napustio CS:GO. Na osnovu njegovog načina igre, Jamppi bi verovatno mogao da igra ulogu duelista ili kontrolera za Liquid, ali za sada nije najavio željene agente ili uloge. Ako se Finac zaista priključi timu moći će da im pomogne da se kroz otvorene kvalifikacije Europe Stage 1 Challengers 3 kvalifikacija vrate u sezonu. Prvi mečevi kreću 6. marta a ako vas interesuje u kakvoj je Valorant formi Finac posetite njegov strim na kome je dosta aktivan.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA