• 0

Sentinels potvrđuje svoju dominaciju u Severnoj Americi osvojivši VCT NA Masters

, Telegraf

Ako je do sada uopšte postojalo pitanje koja je najbolja Valorant ekipa u Severnoj Americi, više nema sumnje da je to Sentinels, koji su sinoć uspeli da osvoje novi trofej, iako su igrali sa izmenom, zbog toga što je njihov najbolji igrač, Sinatraa, suspendovan.

  • 0

Ekipa predvođenja veteranom CS:GO scene, Šazibom ”ShahZaM” Kanom, je odigrala jedan besprekoran turnira, pošto od početka do kraja nisu izgubili nijedan meč. Za razliku od evropskog turnira na kojima se ekipe bile podeljene u grupe nakon čega bi porazom bili eliminisani, severnoamerički sistem je double elimination bracket, što znači da svaka ekipa ima pravo jednom da izgubi meč.

Redom su padali Luminosity, 100 Theives i Faze Clan, a onda je u velikom finalu red došao na revanš sa FaZe Clanom, koji je tu stigao kroz lower bracket. Iako smo se nadali uzbudljivom finalu, kao što je to slučaj bio u Evropi, Sentinelsi su bili previše dobri, zbog čega su slavili sa 3-0.

Osim prve mape na kojoj je Faze uspeo da pruži kakav-takav otpor, okršaj je bio relativno jednostran, pošto su im na Bindu i Havenu prepustili ukupno 11 rundi. Tenz koji je došao kao zamena za Sinatru je bio fantastičan i sada postoji velika šansa da će ostati u organizaciji ukoliko ovaj ne bude pobedio na sudu.

Uskoro nam se približava prvi internacionalni turnir, koji će održati na Islandu i stvarno jedva čekamo da vidimo da li će ovi momci svoju dominaciju preneti i na druge regije.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima