Osam evropskih ekipa počinje danas takmičenje na VCT 2021: Stage 2 Challengers 1 turniru

Danas evropski timovi počinju trku za Masters turnir koji će se u maju odražati u Rekjaviku.

  • 0
Foto: Valorant Champions Tour

Ekipe su prošle kroz otvorene evropske kvalifikacije a timovi Acend, Oppotunists, FunPlus Phoenix, Alliance, Team Vitality, Guild Esports, Ninjas in Pyjamas i Team Heretics će se boriti za dva mesta koja vode na Challengers Finals koji pruža šansu da se nađete na Mastersu u Rekjaviku gde će igrati deset predstavnika iz sedam regiona.

Takmičarski dan danas počinje sa mečom između Acend i Ninjas in Pyjamas, a nakon toga će igrati timovi Guild Esports i Alliance. Acend je prošle sezone je trijumfovao na evropskom Mastersu pobedivši ekipu Team Heretics a Guild Esports je na istom turniru stigao do polufinala, dok su Ninjas in Pyjamas i Alliance završili takmičenje u grupnim fazama.

Sutra se igraju nova dva duela između Team Heretics i Opportunists a kasnije u toku dana će se sastati i FunPlus Phoenix i Team Vitality. Team Heretics i FunPlus Phoenix bi trebali da su favoriti u ovim mečevima ali videćemo da li će to dokazati i kada krenu razmene metkova. Tabele i razultate VCT 2021 turnira možete pogledati ovde a na Twitch platformi gledajte prenose partija.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA