• 0

Night Market ponovo u Valorantu

, Telegraf

Veliko sniženje kozmetike je po drugi put otvoreno ove godine.

  • 0

Night Market događaj će trajati od 7. aprila do 20. aprila, i dok traje, moćićete da nabavite šest kozmetičkih predmeta po nižim cenama. Ponuda se prvi put u taktičkoj pucačini pojavila prošlog decembra, a vraćena je ponovo početkom februara sa izmenama i poboljšanoj ponudi koja je obradovala većinu igrača.

Jednom kada otkrijete sadržaje vašeg Market-a, dobićete šest pojedinačnih predmeta sa popustom, a ponuda se ne može resetovati. Zato zapamtite, kada jednom otkrijete šta se u njemu nalazi, nema nazad. Visina popusta zavisi od toga koliko je redak ajtem, a garantovano će vam se pojaviti dva Premium Edition ajtema u tih šest.

Night Market se nalazi u gornjem desnom uglu vašeg Valorant meni ekrana, i krenuće da sija ako se na ekranu dugo nalazite kako bi privukao pažnju. U selekciji takođe nećete dobiti više od dva ista tipa predmeta, tako da vam se ne može desiti da dobijete šest vrsta kozmetike za oružja.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima