Night Market ponovo u Valorantu

Veliko sniženje kozmetike je po drugi put otvoreno ove godine.

  • 0
Foto: PlayVALORANT

Night Market događaj će trajati od 7. aprila do 20. aprila, i dok traje, moćićete da nabavite šest kozmetičkih predmeta po nižim cenama. Ponuda se prvi put u taktičkoj pucačini pojavila prošlog decembra, a vraćena je ponovo početkom februara sa izmenama i poboljšanoj ponudi koja je obradovala većinu igrača.

Jednom kada otkrijete sadržaje vašeg Market-a, dobićete šest pojedinačnih predmeta sa popustom, a ponuda se ne može resetovati. Zato zapamtite, kada jednom otkrijete šta se u njemu nalazi, nema nazad. Visina popusta zavisi od toga koliko je redak ajtem, a garantovano će vam se pojaviti dva Premium Edition ajtema u tih šest.

Night Market se nalazi u gornjem desnom uglu vašeg Valorant meni ekrana, i krenuće da sija ako se na ekranu dugo nalazite kako bi privukao pažnju. U selekciji takođe nećete dobiti više od dva ista tipa predmeta, tako da vam se ne može desiti da dobijete šest vrsta kozmetike za oružja.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA